χαριστικό παζάρι

Τα αντικείμενα που δέχεται ο Σκόρος είναι αυτά που θα χαρίζαμε σε μια φίλη ή έναν φίλο μας.
Είναι αυτά που θα θέλαμε να μας κάνουν δώρο. Είναι αντικείμενα που έχουν την αγάπη μας, είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση. Θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως αν, εκτός από το να φέρνετε πράγματα, συμμετείχατε και στην τακτοποίησή τους.
Παρότι μετακομίσαμε σε μεγαλύτερο χώρο πάντα έχουμε δυσκολία στην διαχείριση αντικειμένων μεγάλου όγκου καθώς και στην αποθήκευσή τους. Για τον ίδιο λόγο, σε ό,τι αφορά στα ρούχα, ζητάμε να είναι της εποχής.
Θα παρακαλούσαμε να μην αφήνετε τσάντες με πράγματα έξω από τον Σκόρο αν δεν μας βρίσκετε ανοικτά και πριν τα φέρετε καλό θα είναι να κάνετε ένα τηλέφωνο.
Στην προσπάθειά μας να διαχειριστούμε, με τον καλύτερο τρόπο, ρούχα και αντικείμενα, βάλαμε σαν «όρο» να μην παίρνουμε πάνω από πέντε κομμάτια τη φορά. Αντικαταναλωτισμός, άλλωστε, δεν σημαίνει μόνο να μην ξοδεύω χρήματα, αλλά να συνειδητοποιώ και να περιορίζω τις ανάγκες μου.
Τέλος, κάθε είδους προσφορά σε εργασία, τεχνογνωσία, εξοπλισμό και χρήματα είναι πολύτιμη. Ο Σκόρος για να μπορέσει να συντηρήσει το χώρο του (ενοίκιο, ηλεκτρικό, κατασκευές κ.τ.λ.) έχει ανάγκη και την οικονομική μας στήριξη.